Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Sipulikuutiot rainbow1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g55g19kcal0.5g3.6g0.3g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa27g22kcal1.2g3.6g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa16g49kcal3.8g0g3.8g0g
Basilika, tuore5.5g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g207kcal12.2g18g9.2g1.2g
Valittu annoskoko161g103kcal6.1g9g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna80g52kcal3.1g4.5g2.3g0.3g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511