Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.4g0g1.2g0g
Maito, Ykkös73g30kcal2.4g3.5g0.7g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras27g96kcal3.7g17.9g0.8g1.6g
Ruokaöljy keskiarvo 1g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g29g37kcal4.3g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g388kcal24g44.8g12.6g4g
Valittu annoskoko161g194kcal12g22.4g6.3g2g
Annoskoko puolitettuna80g97kcal6g11.2g3.2g1g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651