Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow25g20kcal1g3.2g0.2g0.8g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g38g30kcal6.4g0g0.3g0g
Katkarapu 11g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g233kcal19g9.8g12.2g2.4g
Valittu annoskoko161g117kcal9.5g4.9g6.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna80g58kcal4.8g2.5g3.1g0.6g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670