Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Seiti x-tra23g19kcal4g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g79kcal9.4g8g0.8g1.4g
Valittu annoskoko161g40kcal4.7g4g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna80g20kcal2.4g2g0.2g0.4g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448