Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g69g37kcal3.9g3.7g0.6g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g24g24kcal4.1g0.2g0.7g0g
Porkkana 24g7.9kcal0.1g1.3g0g0.6g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sinappi 2.6g3.4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g148kcal16.6g11.4g3.4g1.2g
Valittu annoskoko161g74kcal8.3g5.7g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna81g37kcal4.2g2.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142580