Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)31g225kcal0.3g0.3g25g0g
Sokeri 44g178kcal0g43.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.2g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.5kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g1246kcal18.6g159.6g57.6g4.4g
Valittu annoskoko161g623kcal9.3g79.8g28.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna81g311kcal4.7g39.9g14.4g1.1g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925