Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g42g33kcal1g0.2g3.1g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 28g34kcal0.9g1.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g171kcal5.2g10g12g1.2g
Valittu annoskoko161g86kcal2.6g5g6g0.6g
Annoskoko puolitettuna80g43kcal1.3g2.5g3g0.3g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612