Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell56g62kcal13g0g1.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.8g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g4.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka19g13kcal0.8g2.1g0.2g0.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 75g73kcal2.3g14.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g298kcal32.2g34g3.2g2.6g
Valittu annoskoko161g149kcal16.1g17g1.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna80g75kcal8.1g8.5g0.8g0.7g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566