Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 182g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Porkkana 213g70kcal1.3g11.8g0.4g5.4g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Palsternakka 69g44kcal0.3g8.1g0.3g3.1g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Parsakaali brokkoli 106g37kcal4.9g2.1g0.3g2.7g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaattimurska 263g77kcal1.5g13.9g0.5g5g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g688kcal24.8g98.6g11.8g40.2g
Valittu annoskoko1600g344kcal12.4g49.3g5.9g20.1g
Annoskoko puolitettuna800g172kcal6.2g24.7g3g10.1g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820