Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)962g1212kcal105.8g2.9g86.6g0g
Sokeri 273g1106kcal0g272.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai208g730kcal25g148g4.4g6.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 64g237kcal11.9g7.1g13.9g19.5g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 32g114kcal0.1g0g12.8g0g
Korppujauho 45g164kcal4.7g33.6g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g7183kcal296.6g940g236.4g56.6g
Valittu annoskoko1600g3592kcal148.3g470g118.2g28.3g
Annoskoko puolitettuna800g1796kcal74.2g235g59.1g14.2g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256