Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki333g187kcal28.3g16.7g0.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)33g3.3kcal0.5g0g0.2g28.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g67g382kcal11.8g4.7g33.1g7.9g
Kauralese 167g600kcal30g76g12.8g29.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g167g1000kcal35g11g90g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%400g920kcal116g10g48g0g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g7442kcal546.6g264.4g451.6g131.2g
Valittu annoskoko1600g3721kcal273.3g132.2g225.8g65.6g
Annoskoko puolitettuna800g1861kcal136.7g66.1g112.9g32.8g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658