Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka533g896kcal106.7g0g53.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g267g147kcal8.3g17.1g5.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g133g347kcal20g0.3g29.3g0g
Tomaattimurska 667g196kcal3.7g35.3g1.3g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g3171kcal277.4g105.4g178.4g25.4g
Valittu annoskoko1600g1585kcal138.7g52.7g89.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna800g793kcal69.4g26.4g44.6g6.4g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570