Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)192g448kcal21.7g1g37.4g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 240g391kcal67.2g0g13.3g0g
Lihapullat saarioinen80g192kcal12g7.5g12g1.6g
Hapankaali 400g113kcal4.3g17.2g0.8g8.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g176g49kcal1.1g10.5g0.4g4.4g
Pekoni, paistettu 80g412kcal13.2g0g40.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g3395kcal249.4g102.6g210.8g46.2g
Valittu annoskoko1600g1698kcal124.7g51.3g105.4g23.1g
Annoskoko puolitettuna800g849kcal62.4g25.7g52.7g11.6g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351