Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g400g1560kcal0g392g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Raparperi 400g135kcal2.8g22g0.4g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g3758kcal14.8g895.6g5.6g36.8g
Valittu annoskoko1600g1879kcal7.4g447.8g2.8g18.4g
Annoskoko puolitettuna800g940kcal3.7g223.9g1.4g9.2g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731