Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 444g633kcal55.5g1.3g45.5g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g538g350kcal64g22.6g1.6g0g
Soijajauho rasvainen 94g439kcal32.5g22.1g22.1g11.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 54g174kcal15.6g3.8g10.8g16.5g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)54g137kcal8.9g18.3g3.3g16.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 54g363kcal14.5g3.7g31.2g6.6g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.2g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen67g484kcal0.7g0.7g53.8g0g
Oltermanni, perinteinen269g968kcal67.2g0g78g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g7189kcal520.6g165.4g492.6g101g
Valittu annoskoko1600g3594kcal260.3g82.7g246.3g50.5g
Annoskoko puolitettuna800g1797kcal130.2g41.4g123.2g25.3g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603