Kauraporkkanasämpylä (kuituinen)

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva.

Sekaan suola, sokeri, kaurahiutaleet/leseet ja öljy.

Lisää porkkanaraaste.

Lopuksi jauhoa.

Anna taikinan kohota noin 40min.

Nostele puolen nyrkin kokosia paloja pellille.

Käytin lusikoita jolloin sain kuoheuden säilymään.

Voitele kananmunalla.

Uuni 225 astetta ja 20min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Redreaper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 590g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 59g44kcal7.7g0.6g0.2g4.1g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 64g563kcal0g0g63.7g0g
Kaurahiutale kuituinen Sydänystävä (1dl = 35g)83g272kcal13.2g42.9g5.4g10.7g
Porkkana 236g77kcal1.5g13.1g0.5g6g
Myllärin hurjan viljainen sämpyläaines (37g)218g763kcal26.4g141.1g10.9g12g
Hiivaleipävehnäjauho 307g999kcal37.2g182.1g8.6g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g5514kcal172g778.4g178.6g99.4g
Valittu annoskoko1600g2757kcal86g389.2g89.3g49.7g
Annoskoko puolitettuna800g1379kcal43g194.6g44.7g24.9g
Arvot/100g100g172kcal5.4g24.3g5.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265138