Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.8g0.5g18.7g0g
Sokeri 166g674kcal0g166g0g0g
Fariinisokeri166g675kcal0g166g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g399g335kcal4.4g73g1.6g7.2g
Voi 83g603kcal1g0.3g67.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 415g1425kcal42.3g290.8g5g14.5g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.2g0g0g
Suklaa tumma 166g858kcal6.5g88.5g51.5g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g9797kcal154.8g1602.8g288.6g61g
Valittu annoskoko1600g4899kcal77.4g801.4g144.3g30.5g
Annoskoko puolitettuna800g2449kcal38.7g400.7g72.2g15.3g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181