Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona663g451kcal80.8g25.8g1.3g0g
Emmental juustoraaste, lidl331g1219kcal96.1g0g92.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu414g522kcal45.5g1.2g37.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 116g353kcal10.1g64.2g2.2g16.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g60g73kcal4.3g9.6g2g41.6g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g5292kcal475.4g214.2g271.2g115.6g
Valittu annoskoko1600g2646kcal237.7g107.1g135.6g57.8g
Annoskoko puolitettuna800g1323kcal118.9g53.6g67.8g28.9g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101