Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g1205g1145kcal96.4g168.7g8.4g96.4g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Oliiviöljy 117g1036kcal0g0g117.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g34g6.7kcal0g2.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g19.1g1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g4661kcal206.8g400g254g200g
Valittu annoskoko1600g2330kcal103.4g200g127g100g
Annoskoko puolitettuna800g1165kcal51.7g100g63.5g50g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678