Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka3333g5600kcal666.7g0g333.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1667g917kcal51.7g106.7g33.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g833g2167kcal125g1.7g183.3g0g
Tomaattimurska 4167g1225kcal23.3g220.8g8.3g79.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19817kcal1733.4g658.4g1116.4g158.4g
Valittu annoskoko10000g9908kcal866.7g329.2g558.2g79.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4954kcal433.4g164.6g279.1g39.6g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570