Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi3000g3720kcal90g1002g18g0g
Sokeri 1700g6900kcal0g1698.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1550g2201kcal193.8g4.7g159.7g0g
Margariini 80% keskiarvo1000g7100kcal3g2g800g0g
Perunajauhot,rainbow2000g6480kcal2g1620g2g28g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Leivinjauhe 100g176kcal5.2g37.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g57615kcal720.4g9639.6g1975g102.6g
Valittu annoskoko10000g28807kcal360.2g4819.8g987.5g51.3g
Annoskoko puolitettuna5000g14404kcal180.1g2409.9g493.8g25.7g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901