Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 186g142kcal3.5g28.8g0.4g1.9g
Lanttu 153g44kcal1.5g7g0.5g2.8g
Porkkana 118g39kcal0.7g6.6g0.2g3g
Purjosipuli 39g9kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 44g15kcal0.9g1.9g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Nakki, Atria A-lk kuoreton175g385kcal19.6g4.4g33.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3206g1322kcal55.6g100.6g73.6g20g
Valittu annoskoko1603g661kcal27.8g50.3g36.8g10g
Annoskoko puolitettuna802g331kcal13.9g25.2g18.4g5g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320