Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 875g257kcal4.9g46.4g1.7g16.6g
Atria sika-nauta jauheliha 23%438g1181kcal74.4g0g100.6g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g7g26kcal0.9g4.3g0.5g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g79g709kcal0g0g78.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3206g4506kcal169.2g127.6g364g41.8g
Valittu annoskoko1603g2253kcal84.6g63.8g182g20.9g
Annoskoko puolitettuna802g1126kcal42.3g31.9g91g10.5g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650