Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g701g175kcal7g34.3g1.4g17.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g582kcal66.6g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Tomaattimurska Eldorado342g68kcal4.1g12g0.3g4.8g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g131g381kcal43.4g1.7g22.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3206g2455kcal244.2g103.6g118.4g47.2g
Valittu annoskoko1603g1227kcal122.1g51.8g59.2g23.6g
Annoskoko puolitettuna802g614kcal61.1g25.9g29.6g11.8g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763