Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4983g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix75g66kcal1.3g11.2g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi110g307kcal9.9g7.7g25.2g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1993g1517kcal37.5g308.9g4g19.9g
Sipuli (kuorittu)498g135kcal6.5g23.9g1g8.5g
Porkkana 498g163kcal3.1g27.7g1g12.7g
Selleri, annos 50g249g35kcal2.5g7.5g0g0g
Palsternakka 249g159kcal1.2g29.4g1g11.2g
Paistijauheliha 10%997g1694kcal199.3g0g99.7g0g
Paprika, punainen249g64kcal2.2g11.5g1g5g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8332kcal529.8g857.8g266.4g130.8g
Valittu annoskoko10000g4166kcal264.9g428.9g133.2g65.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2083kcal132.5g214.5g66.6g32.7g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619