Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka280g384kcal61.6g5.3g16.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu119g150kcal13.1g0.4g10.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g95kcal0g0g10.5g0g
Rice Dream, riisimaito420g197kcal0.4g39.5g4.2g0.4g
Täysjyväriisi. Risella.154g539kcal10.8g109.3g5.1g9.2g
Parsakaali, tuore, 257g172g51kcal7.9g3.4g0.5g2.7g
Punajuuri keitetty, annos 100g172g72kcal0g16.1g0.2g4.3g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g140g174kcal4.2g35.8g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3213g3399kcal199.6g433g98.2g38g
Valittu annoskoko1607g1699kcal99.8g216.5g49.1g19g
Annoskoko puolitettuna803g850kcal49.9g108.3g24.6g9.5g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557