Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2994g540kcal16.8g74.9g12g21g
Porkkana 649g212kcal4g36.1g1.3g16.5g
Sipuli 549g166kcal6.9g26.3g1.1g9.3g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g3992g739kcal39.9g135.7g4g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.5g0.7g2.5g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)649g811kcal60.3g18.2g51.9g0g
Timjami 10g28kcal0.9g2.7g0.7g3.7g
Basilika, kuivattu 20g51kcal2.9g4.1g0.8g8.1g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.6g0.7g5.3g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 998g1728kcal75.8g23g149.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8921kcal438.4g696.2g445.8g132.8g
Valittu annoskoko10000g4461kcal219.2g348.1g222.9g66.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2230kcal109.6g174.1g111.5g33.2g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804