Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka1662g2327kcal382.3g0g83.1g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 665g832kcal139.6g0g29.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1995g479kcal35.9g59.8g10g37.9g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss293g1141kcal35.1g140.4g49.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)133g346kcal17.3g16g23.9g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 3325g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1330g1130kcal18.6g58.5g93.1g4g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g332g332kcal10g8.3g179.5g0g
Voi 266g1929kcal3.2g1.1g216.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17033kcal1284g568.2g1370.8g84.8g
Valittu annoskoko10000g8516kcal642g284.1g685.4g42.4g
Annoskoko puolitettuna5000g4258kcal321g142.1g342.7g21.2g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653