Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g257g849kcal41.1g159.4g5.1g15.4g
Atria kevyt jauheliha600g1020kcal114g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)9g26kcal0.9g1.7g1.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 94g135kcal11.8g0.3g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g4480kcal376.4g386.2g153.4g32.4g
Valittu annoskoko1608g2240kcal188.2g193.1g76.7g16.2g
Annoskoko puolitettuna804g1120kcal94.1g96.6g38.4g8.1g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377