Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g240g1440kcal50.4g15.8g129.6g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g120g857kcal0g0.2g96g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g480g1224kcal28.3g15.4g114.7g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Canderel makeutusjauhe18g69kcal0.5g16.8g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio480g672kcal13.4g31.2g57.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g9321kcal251.6g170g850.4g0g
Valittu annoskoko1608g4660kcal125.8g85g425.2g0g
Annoskoko puolitettuna804g2330kcal62.9g42.5g212.6g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913