Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1047g3356kcal280.3g0g250.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]209g707kcal25.1g0g77.5g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia150g224kcal25.4g0g13.5g0g
Juusto, mozzarella 90g234kcal16.7g0g18.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g9339kcal720.4g10.2g737g1.2g
Valittu annoskoko1608g4670kcal360.2g5.1g368.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna804g2335kcal180.1g2.6g184.3g0.3g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588