Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g919g368kcal4.6g110.3g1.8g0g
Kaurahiutale 74g275kcal10.7g41.9g5.4g7.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton55g397kcal0g0g44.1g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)239g836kcal28.7g164.8g4.5g11.9g
Vehnäjauho puolikarkea 312g1072kcal31.8g218.7g3.7g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g5895kcal151.6g1071.4g119g60.4g
Valittu annoskoko1608g2948kcal75.8g535.7g59.5g30.2g
Annoskoko puolitettuna804g1474kcal37.9g267.9g29.8g15.1g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844