Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 346g44kcal3.9g3.4g0.7g3.5g
Tomaatti, tuore301g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Tonnikala öljyssä 451g856kcal122.3g0g40.6g0g
Kurkku, tuore180g18kcal1.1g3g0.2g1.3g
Kananmuna, keitetty 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g2900kcal340.8g37.6g152.6g18g
Valittu annoskoko1608g1450kcal170.4g18.8g76.3g9g
Annoskoko puolitettuna804g725kcal85.2g9.4g38.2g4.5g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751