Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1054g190kcal5.9g26.3g4.2g7.4g
Paprika keltainen 120g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli301g903kcal11.1g13.6g90.3g0.3g
Oliiviöljy 42g373kcal0g0g42.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g3054kcal38.6g100.6g274.2g23.2g
Valittu annoskoko1608g1527kcal19.3g50.3g137.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna804g764kcal9.7g25.2g68.6g5.8g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716