Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g44g42kcal8.7g0g0.7g0g
Rypsiöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Makaroni, tumma 44g157kcal5.9g28.7g1.3g2.6g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g36g15kcal0.5g3g0.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g36g44kcal1.2g1.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g527kcal32.6g66g12.8g5.2g
Valittu annoskoko161g264kcal16.3g33g6.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna81g132kcal8.2g16.5g3.2g1.3g
Arvot/100g100g164kcal10.1g20.5g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001