Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 56g43kcal9g0g0.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g53g63kcal1.7g1.9g5.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)39g95kcal3.5g16.9g0.6g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g409kcal28.8g39g13.2g8g
Valittu annoskoko161g205kcal14.4g19.5g6.6g4g
Annoskoko puolitettuna81g102kcal7.2g9.8g3.3g2g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858