Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 93g299kcal25g0g22.3g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras8.2g22kcal0.7g4.2g0.1g1.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 27g12kcal0.8g1.3g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g682kcal53.8g13.8g45.8g3.2g
Valittu annoskoko161g341kcal26.9g6.9g22.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna81g171kcal13.5g3.5g11.5g0.8g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347