Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 3.6g13kcal0g0.2g1.4g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g45g19kcal0.2g1.8g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g113g122kcal22g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g309kcal44.4g4g10.4g0g
Valittu annoskoko161g154kcal22.2g2g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna81g77kcal11.1g1g2.6g0g
Arvot/100g100g96kcal13.8g1.2g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184