Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g17g40kcal1.9g2.9g2.8g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g24g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Lanttu 6.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.1g5.8kcal0.4g0.1g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valio voi1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g152kcal6g14.8g8.6g1.2g
Valittu annoskoko161g76kcal3g7.4g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna81g38kcal1.5g3.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1.9g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484