Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Rucola, lautaselinen n. 30g9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g149kcal2.6g12.8g9.6g4.4g
Valittu annoskoko161g74kcal1.3g6.4g4.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna81g37kcal0.7g3.2g2.4g1.1g
Arvot/100g100g46kcal0.8g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927