Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis35g39kcal7.7g0g1.1g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g14g53kcal1.1g10.3g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)14g12kcal0.6g2.1g0.1g0.4g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g7g4.2kcal0g1.1g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 14g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g281kcal19.8g33g7.8g1.4g
Valittu annoskoko161g140kcal9.9g16.5g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna81g70kcal5g8.3g2g0.4g
Arvot/100g100g87kcal6.1g10.2g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678