Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 33g107kcal8.9g0g8g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g42g15kcal0.6g3g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Palsternakka 5g3.2kcal0g0.6g0g0.2g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g10g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g281kcal20.2g12g16.8g1.6g
Valittu annoskoko161g141kcal10.1g6g8.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna81g70kcal5.1g3g4.2g0.4g
Arvot/100g100g87kcal6.3g3.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929