Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g131g32kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Voi, 1 tl, 5 g22g160kcal0.2g0.2g17.5g0g
Hunaja 8.8g29kcal0g7.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g440kcal3.6g23.6g35.6g5.6g
Valittu annoskoko162g220kcal1.8g11.8g17.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna81g110kcal0.9g5.9g8.9g1.4g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357