Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1211g291kcal21.9g26.6g3.6g27.9g
Sipuli 285g86kcal3.6g13.7g0.6g4.8g
Valkosipuli 57g62kcal4.5g9.3g0.3g1.2g
Oliiviöljy 29g252kcal0g0g28.5g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g29g88kcal2.4g16.5g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g1559kcal64.8g132.2g68.8g67.8g
Valittu annoskoko1610g780kcal32.4g66.1g34.4g33.9g
Annoskoko puolitettuna805g390kcal16.2g33.1g17.2g17g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664