Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g152g43kcal0.9g9g0.3g3.8g
Peruna, keskikokoinen 60g140g84kcal2.1g18.2g0.1g1.3g
Bataatti, kuorittu 140g113kcal2.2g23.6g0.1g4.2g
Rypsiöljy 33g289kcal0g0g32.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)292g102kcal4.7g20.1g0.3g4.1g
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g13g32kcal0.8g1.1g2.7g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g187g645kcal46.7g112.1g4.1g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g2658kcal116.6g375g80.8g66.6g
Valittu annoskoko1610g1329kcal58.3g187.5g40.4g33.3g
Annoskoko puolitettuna805g665kcal29.2g93.8g20.2g16.7g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959