Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g467g1727kcal21g144.7g116.7g17.3g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g175g338kcal33.3g0.2g22.8g0g
Katkarapu 210g144kcal30.3g0g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu210g265kcal23.1g0.6g18.9g0g
Maito, Kevyt233g107kcal7.5g11.2g3.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl117g397kcal2.3g3.5g40.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa117g350kcal26.8g0g26.8g0g
Tilli, tuore 23g7kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g6699kcal292g326.4g464.2g37.6g
Valittu annoskoko1610g3350kcal146g163.2g232.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna805g1675kcal73g81.6g116.1g9.4g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415