Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g263g53kcal4.7g5.8g0.8g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g263g79kcal12.1g5.2g0.8g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g16g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g12g43kcal0.1g9.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g175g114kcal22.7g3.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g622kcal81.4g52.2g7g0.6g
Valittu annoskoko1610g311kcal40.7g26.1g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna805g156kcal20.4g13.1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139