Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g451g1712kcal24.3g144.2g112.7g7.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Tomaatti 394g90kcal2.2g13.6g1.2g5.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 225g674kcal40.6g2.7g56.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots28g175kcal8.2g3.7g15.5g1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 225g298kcal5.9g7.2g27g0g
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Juusto, mozzarella 113g294kcal21g0g22.9g0g
Sipuli, tuore113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3222g6789kcal219.8g354g493g32.2g
Valittu annoskoko1611g3395kcal109.9g177g246.5g16.1g
Annoskoko puolitettuna806g1697kcal55g88.5g123.3g8.1g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905