Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g630g1071kcal126g0g63g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g498g822kcal39.8g154.4g5g14.9g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 300g190kcal9g14.4g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3222g4569kcal384g343.2g184.2g31.6g
Valittu annoskoko1611g2285kcal192g171.6g92.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna806g1142kcal96g85.8g46.1g7.9g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759