Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)8380g3855kcal268.2g402.2g125.7g0g
Ohrasuurimo 1425g4592kcal117.5g899.6g28.5g108.3g
Kauralese 168g603kcal30.2g76.4g12.9g29.3g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18099kcal831.8g2756.4g334.2g275.2g
Valittu annoskoko10000g9050kcal415.9g1378.2g167.1g137.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4525kcal208g689.1g83.6g68.8g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993